- ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
- اخبار ویژه , اسلایدر , دستهبندی نشده , عناوین اصلی , ویژه های خبری
- کد خبر 28425
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
false
true
true
false
true
سایز متن /
true

کسر مالیات در لحظه انجام تراکنش آری یا نه؟
شیرمحمد مهدیپور/تحریریه ژیار
مالیات یک هزینه مالی اجباری یا نوعی خراج است که توسط یک سازمان دولتی به منظور تأمین هزینههای مختلف عمومی یا هزینههای دولت، به مالیات دهنده تحمیل میشود. عدم موفقیت در پرداخت، فرار یا مقاومت در برابر پرداخت مالیات، میتواند طبق قانون مجازات در پی داشته باشد.
بیشتر کشورها برای تأمین مالی نیازهای عمومی، مشترک یا توافق شده ملی و کارکردهای دولت، دارای سیستم مالیاتی هستند. اغلب کشورها بر درآمدهای شخصی و همچنین درآمد شرکتها مالیات وضع میکنند.
از نظر اقتصادی، مالیات ثروت را از خانوارها یا کسب و کارها به دولت منتقل میکند. این کار هم میتواند موجب رشد و رفاه اقتصادی و هم کاهش آن شود. در نتیجه، مالیات موضوعی بسیار مورد بحث است.
در سیستم پرداخت مالیات در کشور ما حفرههایی برای فرار مالیاتی وجود دارد و حتی کسانی که میخواهند مالیات بصورت قانونی و آنچه که قانون تعیین میکند پرداخت کنند ، قوانین دست و پاگیری وجود دارد که ممکن است تعداد زیادی از مالیاتدهندگان را از پرداخت مالیات منصرف میکند
چرا با وجود تکنولوژیهای پیشرفته امروزی در زمینه بانکداری الکترونیک ، مالیات بصورت آنلاین و آنی و بصورت درصدی از تراکنش معاملات کسر نمیشود.
نگارنده اذعان دارد که مالیات باعث رفاه اجتماعی و اقتصادی میشود و از موافقین صددرصدی پرداخت مالیات بصورت قانونی است ، و باعث افزایش امکانات عمومی و بهتر شدن کیفیت زیرساختها میشود.
چرا نباید مالیات بصورت آنلاین از معاملات روزانه کسر گردد.
بسیاری از مودیان تمایل دارند سهم مالیات از معاملاتشان در لحظه کسر گردد.
چون روال پرداخت به روس فعلی برای مودی مشکلاتی را بوجود می آورد ، مشکلاتی از جمله عدم آگاهی از میزان و مبلغ مالیات ، خالص نبودن درآمد اشخاص و اشتباه در محاسبه مالیات.
از مزایایی که میتوان برای پرداخت آنلاین مالیات می توان نام برد؛
۱_ پرداخت ۱۰۰درصدی و بدون کم و کاست مالیات
۲_رهایی از مراحل حساب و کتاب ماهیانه ، فصلی و سالیانه مالیات
۳_پرداخت مالیات بصورت لحظهای ، سنگینی پرداخت یکجای مالیات را از دوش مالیات دهنده بر میدارد.
۴_شفاف بودن حسابهای شخصی و تجاری
برای خیلی از اشخاص چه حقیقی و چه حقوقی معلوم نیست که چقدر بدهی مالیاتی سالهای گذشته دارند در حالی که اگر آنلاین بود و در لحظه کسر میشد هر مودی بهتر میتواند نقدینگی و سرمایه خود را مدیریت نماید.
امیدوارم بزودی مشکلات و ایرادات پرداخت مالیات برطرف و وجوه دریافتی مالیات باعث شکوفاهی و رونق اقتصادی و رفاه مردم شود.
true
true
https://zhyarilam.ir/?p=28425
true
true